HTML

IGEEN?!! Na, maj' jól bemosok egyet!

Tisztelgés a Kretén magazin véleményütköztető rovata előtt. Minden ami tenyérbemászó, minden ami frázis, minden amitől viszketni kezd a tenyered azaz minden amire azt mondanád: IGEEN?!! Na, maj' jól bemosok egyet!

Címkék

ali (1) állat (2) amerika (1) áremelés (1) barátság (1) beköszöntő (1) bkv (1) box (1) bush (1) celeb (2) cica (2) cigi (1) demszky (1) design (1) dohányzás (1) erőszak (1) extra (6) felnőtt (4) férfi (11) férfiak (2) görög (1) grafika (1) grimasz (1) gyerek (1) gyurcsány (1) helyzet (1) hulk (1) komolyzene (1) komplexus (1) köszönés (1) kretén (18) kutya (1) lány (2) laza (1) macska (2) magyarország (2) mosópor (1) mozart (1) muhhamad (1) nagyi (1) naivitás (1) (7) nők (1) nőnap (1) nyaralás (1) önbizalom (1) ország (1) politika (1) politikus (2) rajz (1) reklám (3) saját (2) szavak (1) szivar (1) szülők (1) tiltakozás (1) tisztelet (1) tolerancia (3) ünnep (1) vakáció (1) virág (1) Címkefelhő

Friss topikok

  • Nulla Meridián: bunyóóóóós! (2010.08.27. 21:01) Beköszöntő

Linkblog

Jogvédés...

2013.10.20. 22:03 Magister

Mint tudjuk bizonyos helyeken a cigánypecsenye magyaros pecsenye lett, a négercsók helyett meg Isten tudja mit találtak ki. Hova tart ez? Ide:

         Mottó: "Hehe, csinálhatok bármit, engem úgy sem mersz megütni, mer' akkor kapnál a jogvédő haverjaimtól! Hehe!"

 

jogvi.jpg.jpg

Bevert szint: (3/5)
Szerintetek: (4/5)

Szólj hozzá!

Címkék: tolerancia

Tudomány - A bevert arc morfológiája

2013.06.06. 19:19 Magister

A bevert arc morfológiája

Ritkán adunk linkeket, de most ezt tesszük: íme, bárki mármilyen szöveget odaképzelhet, aztán elemezheti a meglehetősen rémisztően bemutatott "hatást"...

Szólj hozzá!

Csücsürítés...

2013.05.13. 20:04 Magister

 

Mottó: "Hehe, ilyet én is tudok, sőt, a számmal is képes vagyok így csücsöríteni..."

 

bevert1_resize.jpg

Bevert szint: (3/5)
Szerintetek: (4,5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: felnőtt grimasz

Az ország állapota...

2012.09.19. 21:28 Magister

Sok téma esik manapság (mikor nem?) kis hazánk helyzetéről. Ugye mennyire ismerős a szakértői állítás, amit bármilyen helyzetben, s bármikor be lehet dobni:

         Mottó: "hát EZEK miatt tart itt ez az ország!"

bevert2.jpg

Bevert szint: (4/5)
Szerintetek: (4/5)

Szólj hozzá!

Címkék: politika férfi felnőtt ország

Nesze neked virág, wazz!

2012.03.24. 01:39 Magister

Kissé megkésve, de e blog szellemiségének megfelelően köszöntjük kedves női olvasóinkat, s egyben megragadnánk az alkalmat, hogy véleményt is alkossunk a nőnapról.

Szólj hozzá!

Címkék: reklám virág nőnap extra

A helyzet...

2011.09.22. 19:16 Magister

Szintén saját gyűjtésből - bár nem épp a frissből - az alábbi képpárral próbáljuk érzékeltetni a töltelékszövegekről alkotott véleményünket...

Mottó: "Realizálom a helyzetet"

 

 

Bevert szint: (4/5)
Szerintetek: (4/5)

Szólj hozzá!

Címkék: férfi saját helyzet

Design

2011.08.30. 20:58 Magister

Jöjjön a saját gyűjtésből "Darab", aki annyira nagy rajongója a blognak, hogy még többször fog szerepelni (kár, hogy a cigifüst alig látszik...). 

Mottó: "Megvan a design a fejemben...de még nem tudom, milyen legyen"

 

Bevert szint: (4/5)
Szerintetek: (5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: design férfi saját cigi

Bevert arc az állatvilágban

2011.08.22. 21:35 Magister

No, azért a természetben sem ismeretlen ez a műfaj (az ide vonatkozó egykori rajzfilm zenéje: "Ha jönnek a macskák, akkor jaj lesz nektek kutyák, ti csacskák!"). Vajon mit mondhatott a kutyus, hogy kapott egyet? Pl. "minden macska bolhás?"...vagy "még hogy TE adsz nekem bevert arcot"...?

  

Szólj hozzá!

Címkék: kutya állat cica macska extra

Ha a szavaknak erejük van

2011.05.11. 01:01 Magister

Azt hiszem ehhez nem kell túl sokat hozzáfűzni. Mint látható, a szavaknak erejük van. Vagy vannak olyan torzszülöttek, akiknek a nyelvük helyett ököl nőtt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: reklám erőszak szavak extra

Barátság nővel??

2011.03.06. 23:50 Magister

Bizony sokunknak ismerős az a szitu, amikor kiszemeltünk nem úgy néz ránk...mint ahogy szeretnénk. Már ez önmagában is borzasztó érzés és akkor még gyakran jön ehhez a megsemmisítő javaslat, amit aligha akar bárki is hallani:

 

Hehe, nagyon jó a hölgyemény bizalmaskodó arca és igen, nekünk ez egyszerűen nem elég. Mi az, hogy csak barátság?  Pláne nővel! Olyan nem is létezik! A bevert nem különösebben izgalmas, de vicces, ahogy a lány felső ajka felcsúszik, kár, hogy valami grimasszal a történet nem párosult.

 

Szöveg: 5

Alap arc: 4

Bevert arc: 3

Bevert szint: (4/5)
Szerintetek: (4/5)

Szólj hozzá!

Címkék: barátság kretén

Az igazi bevert arc király

2011.01.27. 00:05 Magister

Kissé megkésve, de ez úton tesszük tiszteletünket minden idők egyik legnagyobb boxolója és bevert arc osztója előtt, aki január 17-én lépett 70. életévébe. Tiszteletére egy kis hevenyészet bevert-gyűjteményt állítottunk össze, ahol nem csak ad, de kap is. Isten éltessen, Ali!

 

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep ali box muhhamad

Tisztelet

2011.01.26. 19:50 Magister

Imádjuk és tiszteljük az időseket, de mennyire idegesítő már amikor dorgálás és nevelési/magatartási problémák illusztrálása gyanánt halljuk a már ezerszer elismételt lózungokat, mint, hogy "bezzeg, amikor én voltam fiatal..." vagy "ezek a mai fiatalok", de mindent üt (a nénit is) az alábbi...

  

Elfogultak vagyunk az ilyen jófej öregekkel szemben. Micsoda jófejség már, hogy  részt vesz ebben a hülye játékban? Azt is elnézzük, hogy az ököl  jelen esetben csak valami szimbolikus kulissza, mit is törődjünk vele, amikor egy ilyen nyájas, kedves néni mosolyog szembe velünk!  Az alap arc szuper, bár őszintén szólva nem igazán tükrözi a mondanivalót, hiszen egy ilyen lózunggal sokkal inkább egy mogorva tekintetet gondolnók, de sebaj, pótol bennünket a bevert  ami egyszerűen tündéri és minden tiszteletet megérdemel (érdemes megfigyelni a csálé szemüvegkeretet és a grimaszolni próbáló szájtartást). Egyedül az alaparc-bevert-szöveg kontextusában van pici disszonancia (lásd fent), ettől eltekintve tökéletes és meg egyszer: respekt a nagyinak! 

 

Szöveg: 5

Alap arc: 4

Bevert arc: 5

 

Bevert szint: (4,5/5)
Szerintetek: (5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: felnőtt nagyi tisztelet kretén

Tolerancia II.

2010.12.27. 23:40 Magister

Na igen. Szerintem már mindenki volt olyan ember társaságában, akinek komoly előítéletei vannak és mielőtt jól lehúzza a tárgyi vallási/etnikai/egyéb kisebbséget/többséget exkuzálja magát, hogy ő bizony majdnem, hogy szereti őket, DE! Mi jár az olyan embernek, aki körítés nélkül nem meri felvállalni magát?

 

Sajnos a fotós itt sem tudta, hogy fénnyel szembe nem buli fotózni (tehát az újságban sem jobb a képek minősége), annyit azonban látni, hogy a bizalmaskodó tekintet szinte sugallja az alatta található szöveget: szinte halljuk, hogy az illető mennyire bírja a ***-kat és máris jön, hogy DE. Ez után viszont sajnos csak a fantáziánkra vagyunk kénytelenek hagyatkozni: látni egy enyhén hátra csukló fejet és kissé nyitott sírásra álló szájat. Mindenesetre előlegezzük meg a bizalmat  a grimaszolónak és ha már tolerancia, akkor toleráljuk a fényképező gyenge képességeit.
 

Szöveg: 4

Alap arc: 5

Bevert arc: 4

Bevert szint: (4/5)
Szerintetek: (3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: férfi tolerancia kretén

Tolerancia

2010.12.06. 23:54 Magister

Jajj, mennyire utáljuk azokat a konformista és óvatoskodó embereket, akik ha ellenvéleménnyel szembesülnek, nem állnak ki a meggyőződésük mellett, inkább ködösítenek. Az ilyen, mindenkikkel toleráns embereket, hogy aszondja: "jaj persze, igazad van, de neki a gyermekkora...", meg "teljesen egyet értek, de tudod, ő amolyan művészlélek" és hasonló. Ki ne hallgatná az ilyeneket ellenszenvvel? Itt a revans ideje!

 

 

A srác szimpatikus, jóképű arca csak úgy sugározza a pacifizmust, de egyben igencsak ingerli a bevert-idegeket. A bevertet sajnos az újságban is alig látni (nem célszerű fénnyel szemben fotózni), de annyi jól kivehető, hogy a határozott ököl által okozott enyhén kicsavarodott nyak és az összeakadó, bandzsa szemek és potyka száj egész kitűnő képviselői a kategóriának.
 

Szöveg: 4

Alap arc: 5

Bevert arc: 4

Bevert szint: (4/5)
Szerintetek: (4,5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: férfi tolerancia kretén

BKV

2010.11.13. 10:46 Magister

Ismét egy aktualitás. Ugyan, ki gondolja komolyan, hogy az amúgy is (átlagfizetésehez mérten) csillagászati árak további emelése megoldja a BKV problémáit és majd nem lelakott buszokban, elvásott üléshuzatokon, esős időben csöpögős, átázott üléseken, zörgős kapaszkodókat markolva fogunk utazni? Aki ezt komolyan hiszi az egyszerűen NAIV és kijár neki a büntetés még akkor is, ha az illető éppenséggel nő!

 

A hasonló naív szövegek mindig ingerlőek, így a valamelyest dörzsöltebb szemléletű (és tapasztalatú) emberek joggal érthetnek egyet az ököl gazdájával. A felszabadult és vidám mosoly egy optimista jövőbevetett hitet éreztet velünk, ami így a szöveggel még ingerlőbb. A bevert aranyos: megszeppent nyuszi, visszahúzott nyakkal és összekócolt frizurával. Kár, hogy nincs grimasz értéke.

Szöveg: 4

Alap arc: 4

Bevert arc: 3

Bevert szint: (3,5/5)
Szerintetek: (4,5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: bkv lány áremelés kretén naivitás

Öbizalom

2010.10.26. 22:27 Magister

Mindig jó, ha tisztába vagyunk a saját hibáinkkal. Azonban nem minden esetben jó azt hangsúlyozni. Pláne nem az alábbi módon...

 

Nagyszerű a szöveg, nagyon tipikus. Erre többet egyszerűen nem is lehet mondani. Szuper az alap is a kissé pajkos, de azért önbizalomtól duzzadó tekintettel...és szenzációs a bevert is , a csálé szemüggel. A grimasz elmaradását kompenzálja az idősebb generáció, melynek ritka képviselője jelen alany.  A pontozás - legalább is számomra - egyértelmű.

Szöveg: 5

Alap arc: 5

Bevert arc: 5

 

Bevert szint: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: férfi felnőtt kretén önbizalom

Reklám

2010.10.15. 18:53 Magister

Reklám! Jaj de nemszeressük szó ez. Mennyire idegesítő, amikor a kereskedelmi televíziók 20-30 percenként beraknak egy ilyet...és persze mindig a legizgalmasabb részhez. A pokolba kívánnánk! No és mit érdemel az a bűnös, aki szereti a reklámokat?? Mi az, hogy! Kifejezetten a reaklámok egy csoportját!

 

Bár nem olyan tipikus bevertarc-szöveg, de elég jó ahhoz, hogy indulatokat generáljon bennünk. Bár tündéri a kislány mosolya, a szöveg tökéletesen démonizálja. Kár, hogy a bevertben nincs semmi különleges, hacsak az nem, hogy dupla, azaz két öklös.


Szöveg: 4

Alap arc: 4

Bevert arc: 2

 

Bevert szint: (3/5)
Szerintetek: (3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: reklám gyerek kretén mosópor

Lazaság

2010.10.06. 23:05 Magister

Szokatlan megvalósítás és nem is túl elterjedt e műfaj grafikai ábrázolása. Hogy elmondhassuk, hogy ilyet is szerepeltetünk, ilyet is szerepeltetünk. Íme:

Szólj hozzá!

Címkék: laza rajz grafika kretén extra

Nyaralás

2010.09.27. 23:19 Magister

Na milyen érzés az, amikor haverunk, kollégánk, ismerősünk vigyorogva meséli az arcunkba, hogy idén melyik tengerpartra mennek nyaralni, hol fognak síelni, vagy épp melyik wellness hotelben töltenek el egy kellemes hétvégét, miközben mi azon agyalunk,  hogyha egyáltalán marad valamennyi pénzünk, akkor a környei bányatavakat, a tahitótfalusi Dunapartot, vagy Lupa-szigetet válasszuk?

Kitűnő a szöveg, tökéletesen tenyérbemászó a kefehajú srác vigyorgó arca (már amennyit látni belőle, mert az eredeti is sötét), a bevert-mimika a grimasszal és csálé szemüveggel pedig egyszerűen priceless (hogy éljünk a modern magyar nyelv szépségeivel)! Külön megjegyzendő az ütés típusa, ami e műfajban ritka alsó horog. Egyértelműen a legjobbak között van!

Szöveg: 5

Alap arc: 5

Bevert arc: 5

 

Bevert szint: (5/5)
Szerintetek: (4,5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: férfi görög nyaralás kretén vakáció

Páság...

2010.09.22. 22:41 Magister

Azt hiszem, sokunknak sérti a fülét és némi tenyérviszketési szindrómát is okozhat a főleg tiniknél divatos mindenféle kacifántos elköszönések. SEMMI ciah, SEMMI puszmusz meg puszkó, SEMMI hy, csumi, cijóka és hasonlók. Vagy ha mégis, hát itt az ideje a revansnak!

 

A szöveg talán nem a legjobb, bár elég tipikus (ennél tenyérbemászobbat is lehetett volna), viszont az alaparc az klassz, passzol a szöveghez. A bevert igen mókás  lett, bár nem sok benne a grimasz, de értékeljük a szándékot. Kár, hogy az ököl szinte csak "lebeg" ott minden erő nélkül. Inkább egy mikrofont kéne tartania.
 

Szöveg: 3

Alap arc: 4

Bevert arc: 3

 

Bevert szint: (3/5)
Szerintetek: (3,3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: lány kretén köszönés

A nők...

2010.09.16. 00:52 Magister

Igaztalanok lennénk, ha nem gondolnánk a hölgyekre is: ugyan, melyikőjük ne hallotta volna még a teremtés koronájától az elmaradhatatlan finom fejcsóválás és lesajnáló tekintet társaságában az alábbit:

 

A szöveg nagyon ott van, az  enyhén macsós ürge  is passzos, viszont az arca koránt sem sugározza a mondanivalót, s bár a bevert ütős (szó szerint), mégis látni, hogy elröhögi. De ne legyünk túl szigorúak, hisz vicces szituációban is lehet ilyet elejteni és képzeljük azt, hogy most pontosan egy  ilyen helyzet adódott.

 

Szöveg: 5

Alap arc: 4

Bevert arc: 4

 

Bevert szint: (4/5)
Szerintetek: (4,3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: férfi férfiak nők kretén

Demszky

2010.09.10. 21:16 Magister

A celeb/politikusi rovatot újabb gyöngyszemmel bővítjük, ezúttal egy aktuálissal. A kép beküldője (köszi FreekZoid!) sajnos nem egy PS-expert, így a montázsra nem tudott szöveget biggyeszteni, de a kép alatt az alábbi olvasható (és, hogy KÖSZÖNJÜK, GÁBOR!):

 

"A történelemben nincs hapy end, csak eufórikus, boldog kezdetek vannak..."

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: celeb politikus magyarország demszky

A férfiak...

2010.09.06. 21:35 Magister

Jaj hát ki ne hallotta volna már az alábbi szöveget? És kinek nem viszketett tőle a tenyere? Nem szép nőt megütni, még ha ezt is mondja nekünk, de minden frutszrációnkat elfelejthetjük az alábbi képek láttán...

A szöveg öt pont, sajnos a hölgy arca kifejezéstelen, ami azért kár, mert ehhez a sóderhez aztán lehetett volna valami  igazán tenyérbemászót. A bevert viszont elég jó lett, kigúvadó szem, kilógó nyelv és miegymás...szóval van benne dinamika még ha az alany egy kissé talán túl is játszotta szerepét.

 

Szöveg: 5

Alap arc: 2

Bevert arc: 3

 

Bevert szint: (3/5)
Szerintetek: (3,3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak kretén

Káros szenvedély

2010.09.02. 21:49 Magister

Nem megmondták, hogy a dohányzás káros az egészségre?

 

A szöveg példás, a  fószer arca viszont annyira nem ingerel minket, igaz, a cigi helyett kikukkantó méretes  szivar  elég sznob ahhoz, hogy előhívja a bennünk szunnyadó agressziót. A bevert kellemesre sikeredett, az ökölben van erő, az arc is begyűrődik és az a fránya szivar is becsálul.

 

Szöveg: 4

Alap arc: 3

Bevert arc: 4

 

Bevert szint: (4/5)
Szerintetek: (4/5)

Szólj hozzá!

Címkék: férfi dohányzás szivar kretén

Macskák

2010.08.31. 00:01 Magister

Szétbarmolta a macskád az új bőrfoteledet? Leverte a Zsolnay vázát? Letépte a csipkefüggönyt? Odafosott a 100 éves kaukázusi szőnyegedre? Megkarmolt? Netán megharapott? Rádfújt? Túl hangosan dorombol? Egész nap vernyákol? Allergiás vagy rájuk? Vagy csak szimplán rüheled őket?


Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: állat cica macska kretén extra

süti beállítások módosítása