HTML

IGEEN?!! Na, maj' jól bemosok egyet!

Tisztelgés a Kretén magazin véleményütköztető rovata előtt. Minden ami tenyérbemászó, minden ami frázis, minden amitől viszketni kezd a tenyered azaz minden amire azt mondanád: IGEEN?!! Na, maj' jól bemosok egyet!

Címkék

ali (1) állat (2) amerika (1) áremelés (1) barátság (1) beköszöntő (1) bkv (1) box (1) bush (1) celeb (2) cica (2) cigi (1) demszky (1) design (1) dohányzás (1) erőszak (1) extra (6) felnőtt (4) férfi (11) férfiak (2) görög (1) grafika (1) grimasz (1) gyerek (1) gyurcsány (1) helyzet (1) hulk (1) komolyzene (1) komplexus (1) köszönés (1) kretén (18) kutya (1) lány (2) laza (1) macska (2) magyarország (2) mosópor (1) mozart (1) muhhamad (1) nagyi (1) naivitás (1) (7) nők (1) nőnap (1) nyaralás (1) önbizalom (1) ország (1) politika (1) politikus (2) rajz (1) reklám (3) saját (2) szavak (1) szivar (1) szülők (1) tiltakozás (1) tisztelet (1) tolerancia (3) ünnep (1) vakáció (1) virág (1) Címkefelhő

Friss topikok

  • Nulla Meridián: bunyóóóóós! (2010.08.27. 21:01) Beköszöntő

Linkblog

Tisztelet

2011.01.26. 19:50 Magister

Imádjuk és tiszteljük az időseket, de mennyire idegesítő már amikor dorgálás és nevelési/magatartási problémák illusztrálása gyanánt halljuk a már ezerszer elismételt lózungokat, mint, hogy "bezzeg, amikor én voltam fiatal..." vagy "ezek a mai fiatalok", de mindent üt (a nénit is) az alábbi...

  

Elfogultak vagyunk az ilyen jófej öregekkel szemben. Micsoda jófejség már, hogy  részt vesz ebben a hülye játékban? Azt is elnézzük, hogy az ököl  jelen esetben csak valami szimbolikus kulissza, mit is törődjünk vele, amikor egy ilyen nyájas, kedves néni mosolyog szembe velünk!  Az alap arc szuper, bár őszintén szólva nem igazán tükrözi a mondanivalót, hiszen egy ilyen lózunggal sokkal inkább egy mogorva tekintetet gondolnók, de sebaj, pótol bennünket a bevert  ami egyszerűen tündéri és minden tiszteletet megérdemel (érdemes megfigyelni a csálé szemüvegkeretet és a grimaszolni próbáló szájtartást). Egyedül az alaparc-bevert-szöveg kontextusában van pici disszonancia (lásd fent), ettől eltekintve tökéletes és meg egyszer: respekt a nagyinak! 

 

Szöveg: 5

Alap arc: 4

Bevert arc: 5

 

Bevert szint: (4,5/5)
Szerintetek: (5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: felnőtt nagyi tisztelet kretén

A bejegyzés trackback címe:

https://bevertarc.blog.hu/api/trackback/id/tr522616396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása