HTML

IGEEN?!! Na, maj' jól bemosok egyet!

Tisztelgés a Kretén magazin véleményütköztető rovata előtt. Minden ami tenyérbemászó, minden ami frázis, minden amitől viszketni kezd a tenyered azaz minden amire azt mondanád: IGEEN?!! Na, maj' jól bemosok egyet!

Címkék

ali (1) állat (2) amerika (1) áremelés (1) barátság (1) beköszöntő (1) bkv (1) box (1) bush (1) celeb (2) cica (2) cigi (1) demszky (1) design (1) dohányzás (1) erőszak (1) extra (6) felnőtt (4) férfi (11) férfiak (2) görög (1) grafika (1) grimasz (1) gyerek (1) gyurcsány (1) helyzet (1) hulk (1) komolyzene (1) komplexus (1) köszönés (1) kretén (18) kutya (1) lány (2) laza (1) macska (2) magyarország (2) mosópor (1) mozart (1) muhhamad (1) nagyi (1) naivitás (1) (7) nők (1) nőnap (1) nyaralás (1) önbizalom (1) ország (1) politika (1) politikus (2) rajz (1) reklám (3) saját (2) szavak (1) szivar (1) szülők (1) tiltakozás (1) tisztelet (1) tolerancia (3) ünnep (1) vakáció (1) virág (1) Címkefelhő

Friss topikok

  • Nulla Meridián: bunyóóóóós! (2010.08.27. 21:01) Beköszöntő

Linkblog

Tolerancia II.

2010.12.27. 23:40 Magister

Na igen. Szerintem már mindenki volt olyan ember társaságában, akinek komoly előítéletei vannak és mielőtt jól lehúzza a tárgyi vallási/etnikai/egyéb kisebbséget/többséget exkuzálja magát, hogy ő bizony majdnem, hogy szereti őket, DE! Mi jár az olyan embernek, aki körítés nélkül nem meri felvállalni magát?

 

Sajnos a fotós itt sem tudta, hogy fénnyel szembe nem buli fotózni (tehát az újságban sem jobb a képek minősége), annyit azonban látni, hogy a bizalmaskodó tekintet szinte sugallja az alatta található szöveget: szinte halljuk, hogy az illető mennyire bírja a ***-kat és máris jön, hogy DE. Ez után viszont sajnos csak a fantáziánkra vagyunk kénytelenek hagyatkozni: látni egy enyhén hátra csukló fejet és kissé nyitott sírásra álló szájat. Mindenesetre előlegezzük meg a bizalmat  a grimaszolónak és ha már tolerancia, akkor toleráljuk a fényképező gyenge képességeit.
 

Szöveg: 4

Alap arc: 5

Bevert arc: 4

Bevert szint: (4/5)
Szerintetek: (3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: férfi tolerancia kretén

A bejegyzés trackback címe:

https://bevertarc.blog.hu/api/trackback/id/tr492543041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása